Szef kuchni poleca

  1. Chleb ze smalcem
  2. Oscypek grillowany z pieczonym boczkiem i żurawiną
  3. Rydze na maśle
  4. Moskole góralskie z masłem czosnkowym
  5. Hałuski ze skwarkami
  6. Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
  7. Schab po juhasku z grillowanym oscypkiem i pomidorem
  8. Schab po gazdowsku z grillowanym boczkiem i cebulą
  9. Karczek wędzony na kapuście zasmażanej z sosem tzatzikowym
  10. Golonko przednie w sosie piwnym serwowane na kapuście zasmażanej z dodatkiem chrzanu 500g
  11. Żeberko pieczone w sosie piwnym
  12. Kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną podawana z hałuskami i świeżymi warzywami
  13. Kotleciki jagnięce
  14. Pałeczki jagnięce z moskolami i sałatką
  15. Pierogi z bryndzą
  16. Placki po zbójnicku – placki z gulaszem wołowym posypane startym oscypkiem i kwaśną śmietaną