Przystawki

Chleb ze smalcem Oscypek grillowany z pieczonym boczkiem i żurawiną Rydze na maśle Moskole góralskie z masłem czosnkowym i brundzą […]

Read More

Zupy

Rosół z makaronem Żurek z biała kiełbasą i jajkiem Kwaśnica z żeberkiem wędzonym Barszcz z uszkami Barszcz z krokietem

Read More

Szef kuchni poleca

Chleb ze smalcem Oscypek grillowany z pieczonym boczkiem i żurawiną Rydze na maśle Moskole góralskie z masłem czosnkowym Hałuski ze […]

Read More

Dania główne

Dania główne Wieprzowina: Schab panierowany Schab po juhasku z grillowanym oscypkiem i pomidorem Schab po gazdowsku z grillowanym boczkiem i […]

Read More

Desery

Szarlotka na ciepło z lodami śmietankowymi i bita śmietana z polewą waniliową Szarlotka domowa Sernik tradycyjny z bita śmietana i […]

Read More

Napoje

Napoje gorące: Herbata z cytryną Herbata smakowa /zielona, miętowa, owocowa, ziołowa/ Herbata malinowa z konfiturą z malin Czekolada na gorąco […]

Read More

Menu dla najmłodszych

Rosołek Fileciki w płatkach kukurydzianych z frytkami i surówką z marchewki Filecik z soli z frytkami i surówka z marchewki […]

Read More